|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Оновлення
Учасники
Пошук
| Акція "Готуйте книжки весною" |
| Глинський__Ярослав |
Дата: Нд, 29.03.2009, 12:48 | Повідомлення № 1 |
|
Видавець посібників
Група: Друзі форуму
| Весною замовляємо, влітку відпочиваємо, осінню навчаємо! Лише у квітні і травні можна придбати книжки нашого видавництва за зазначиними цінами + бонуси. Нас цікавлять замовлення для класу, для школи. Виконуватимуться також інші замовлення. Рекомендую Вам скористатися цією можливістю. Детальніша інформація є на сайті www.hlynsky.lviv.ua. Ось перелік книжок: 1. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.1. Алгоритмізація і програмування - 24 грн. 2. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.2. Інформаційні технології - 24 грн. 3. Практикум з інформатики – 27 грн. 4. Паскаль. Turbo Pascal i Delphi. – 19 грн. 5. Бейсик. Від Qbasic до Visual Basic .NET – 19 грн. 6. Інтернет. Мережі, HTML і телекомунікації – 20 грн. 7. С++ і С++ Builder – 19 грн. 8. Комп’ютер у кожний дім. Самовчитель для всіх. – 24 грн. 9. Інформатика. 10-11 кл. Алгоритмізація і програмування. Паскаль. Робочий зошит - 10 грн. 10. Інформатика. Перший рік навчання (пропедевтичний курс, 7-8 класи) - 19 грн. 11. Linux-практикум інформатики (2004 р.) - 20 грн 12. Інформатика. 9 клас. Підручник для 12-річної школи. (Приймаються попередні замовлення) Замовлення прошу надсилати електронною поштою. У поточній темі прошу обговорювати цю пропозицію і книжки. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Глинський__Ярослав |
Дата: Чт, 24.06.2010, 10:44 | Повідомлення № 16 |
|
Видавець посібників
| Quote (PanPete) якщо програма до вивчення в цьому класі ще ревізується (перехід з 10-12 на 10-11) Наскільки я знаю на дану годину питання переходу ще не вирішене, поки що це все лише розмови, чи у Вас є інші дані (може я відстав від життя)? Може Вам щось відомо про ревізію програми, то прошу поділитись. Навряд чи це будуть робити навть, якщо перехід відбудеться.
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Чт, 24.06.2010, 11:19 | Повідомлення № 17 |
|
Наполегливий учасник
Група: VIP-користувачі
| Quote (Глинський__Ярослав) Наскільки я знаю на дану годину питання переходу ще не вирішене Так, рішення нема, є наміри, а ми ж то вже звикли що наміри перетворюються в рішення без врахувань періоду підготовки до переходу. Quote (Глинський__Ярослав) Може Вам щось відомо про ревізію програми, то прошу поділитись. Навряд чи це будуть робити навть, якщо перехід відбудеться. "Жить стало весело, жить стало хорошо" - цитата, що прозвучала кілька днів тому, "Пятирічку в чотири роки" - наступна цитата, якщо не відбудеться редагування програми?
|
|
| | |
| pet |
Дата: Чт, 24.06.2010, 23:57 | Повідомлення № 18 |
|
Прописаний назавжди
| так, ця влада "порожняк не гонит"- сказано 11, так і буде!
|
|
| | |
| Глинський__Ярослав |
Дата: Пн, 23.08.2010, 17:37 | Повідомлення № 19 |
|
Видавець посібників
| Шановні вчителі і методисти! Дозвольте поінформувати Вас про новинки мого видавництва. Натисніть, будь ласка, www і на моєму давньому сайті Ви знайдете багато нового матеріалу. Запрошую Вас до співпраці творчої і ділової. До серпневих нарад Вам буде цікаво ознайомитися з актуальною статтею, новими книжками, календарними плануваннями, ну і головне - з прайсом, де видно, що ціни на книжки навіть нижчі, ніж ті, що були рівно рік тому. ВІтаю Вас з Днем Незалежності.
|
|
| | |
| gromko |
Дата: Пн, 23.08.2010, 19:12 | Повідомлення № 20 |
|
Лінуксоїд
| Вельмишановний Ярославе Миколайовичу! Посібник прекрасний, додаток (актуальна стаття) теж цікавий - лише, на жаль, на сьогодні ми не маємо інструктивно-методичного листа щодо викладання інформатики в 2010/2011 н.р. З Днем Незалежності Вас та Ваших колег!
|
|
| | |
| Шестопалов |
Дата: Пн, 23.08.2010, 19:35 | Повідомлення № 21 |
|
Видавець посібників
| Quote (gromko) на жаль, на сьогодні ми не маємо інструктивно-методичного листа щодо викладання інформатики в 2010/2011 н.р. Вже є! Читайте! Цікаво знати ваші враження, колеги!
|
|
| | |
| BBC |
Дата: Пн, 23.08.2010, 20:59 | Повідомлення № 22 |
|
Часто заходить...
Група: користувачі
| В листі чимало суперечностей...
|
|
| | |
| Глинський__Ярослав |
Дата: Вт, 24.08.2010, 22:58 | Повідомлення № 23 |
|
Видавець посібників
| Ознайомився з програмою для 11 класу. Виникає питання: це буде обговорюватися, чи це вже хтось затвердив? Перше враження - програма викликає повний протест. Виглядає як "Галопом по Європах". Звідки взялася растрова графіка (PhotoShop), звідки взялися Flesh-презентації на академічному рівні? А куди ділись публікації? Розділ програмування містить багато зайвого і не містить важливих речей. Кому сьогодні потрібна примітивна графіка, створена програмним шляхом? А де записи (структури) і файли? І що це за розділ програмування з 5 годин на рівні стандарту, ніж так, то зовсім його не траба. Як офіційно приймалася ця програма? Де оголошення конкурсу, обговорення. Автора (авторів) сюди!
|
|
| | |
| BBC |
Дата: Вт, 24.08.2010, 23:00 | Повідомлення № 24 |
|
Часто заходить...
Група: користувачі
| пан Завадський автор цього неподобства
|
|
| | |
| russo |
Дата: Ср, 25.08.2010, 08:45 | Повідомлення № 25 |
|
Я тут недавно...
| Quote Вже є! Читайте! Цікаво знати ваші враження, колеги! Хотелось бы узнать у г. Шестопалова, откуда взялись эти мет. рекомендации? Похоже на подметное письмо.:-)) Никаких данных о происхождении данного документа! Это новая форма творчества?
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Ср, 25.08.2010, 09:19 | Повідомлення № 26 |
|
Досвідчений учасник
| Дуже шкода що флешку і шоп в стандарт не впхнули. ))))))
|
|
| | |
| Шестопалов |
Дата: Ср, 25.08.2010, 10:35 | Повідомлення № 27 |
|
Видавець посібників
| Quote (russo) Хотелось бы узнать у г. Шестопалова, откуда взялись эти мет. рекомендации? Похоже на подметное письмо.:-)) Никаких данных о происхождении данного документа! Это новая форма творчества? Из информированных источников, близких к МОНУ! Если желаете считать всё это "подмётным письмом", ваше дело. Это уже второй случай обвинений в непорядочности в мой адрес. Я по крайней мере сделал для себя вывод: больше не делиться на форуме свежей информацией, которую удалось узнать.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 25.08.2010, 11:10 | Повідомлення № 28 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Quote (Шестопалов) ольше не делиться на форуме свежей информацией, которую удалось узнать. Не ображайтеся на форумчан, просто при публікації нової інформації відразу вказуйте джерело, тоді питання не виникатимуть!
|
|
| | |
| russo |
Дата: Ср, 25.08.2010, 14:14 | Повідомлення № 29 |
|
Я тут недавно...
| Quote Из информированных источников, близких к МОНУ! Если желаете считать всё это "подмётным письмом", ваше дело. Это уже второй случай обвинений в непорядочности в мой адрес. Я по крайней мере сделал для себя вывод: больше не делиться на форуме свежей информацией, которую удалось узнать. Евгений Анатольевич, я не хотел Вас обидеть. Фраза о письме - юмор. Информированные источники - это понятно. Судя по содержанию рекомендаций - это похоже на правду. Еще раз извините, ясли обидел Вас.
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Чт, 26.08.2010, 09:39 | Повідомлення № 30 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (Шестопалов) Я по крайней мере сделал для себя вывод: больше не делиться на форуме свежей информацией, которую удалось узнать. Євген Анатолійович!!! Не звертайте на них уваги.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz
|